Husbilsverkstad Linköping

Ullstämma Fordonsteknik skapar trygghet med välutbildade servicetekniker, 3 års funktionsgaranti på reservdelar och 12 månaders fri Assistansförsäkring. Vår kundsupport är tillgänglig från 07:00 till 22:00 alla dagar, nära dig, oavsett var du befinner dig i Linköping med omnejd.

Gör en gratis prisförfrågan

Husbilsverkstad i Linköping med omnejd

På Ullstämma Fordonsteknik har vi en modern och välutrustad bilverkstad där vi erbjuder allt från enklare DROPIN-service med snabba bilreparationer till mer omfattande reparationer och underhåll. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom fordonsreparationer. Oavsett din bils märke och modell, är du i trygga händer hos oss på Fordonsteknik Ullstämma i Linköping.

Husbilsverkstad Linköping

Välkommen till Ullstämma Fordonsteknik, din pålitliga partner för husbilsverkstad i Linköping. Vi förstår vikten av att ha din husbil i bästa möjliga skick, särskilt när du är ute på vägarna. Vårt erfarna team av tekniker har expertis inom husbilar och erbjuder en omfattande verkstadsservice som inkluderar allt från motorreparationer till elektrisk felsökning. Oavsett om du behöver akut reparation eller regelbundet underhåll, kan du lita på oss för att leverera professionell och pålitlig service. Din husbil förtjänar det bästa, och det är precis vad vi erbjuder.

Husbils service Linköping

Håll din husbil i toppskick med vår omfattande husbilsservice i Linköping. På Ullstämma Fordonsteknik vet vi att din husbil är mer än bara ett fordon - den är ditt hem på hjul. Vår service är utformad för att säkerställa att din husbil är redo för äventyr. Vi erbjuder allt från motorunderhåll till gasolinspektioner och gasolvärmeservice. Med vår hjälp kan du njuta av problemfritt resande och komfort, oavsett vart du är på väg. Lita på oss för att ta hand om din husbil, precis som du gör.

Byta olja filter husbil

Regelbundet olje- och filterbyte är avgörande för att förlänga livslängden på din husbils motor och säkerställa dess prestanda. På Ullstämma Fordonsteknik erbjuder vi professionellt olje- och filterbyte för husbilar i Linköping. Våra kunniga tekniker använder högkvalitativa oljor och filter och utför arbetet noggrant och effektivt. Vi förstår vikten av att hålla din husbil i bästa möjliga skick, och vårt olje- och filterbyte är en viktig del av den regelbundna servicen vi erbjuder. Låt oss hjälpa dig att bibehålla din husbils prestanda och långsiktiga hållbarhet.

FRÅGA TILL VÅR HUSBILSBILVERKSTAD? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Gör en gratis prisförfrågan i vår verkstad.

Ring oss på 013 - 480 99 90 eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Gratis prisförfrågan
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.