Byta olja + filter - Prisförfrågan Online!

Ullstämma Fordonsteknik finns för dig och din bil i Linköping och längs E4. Vi byter motorolja och filter med professionell noggrannhet. Vår fordonstekniker tömmer bilens gamla olja, byter till ett nytt oljefilter och fyller upp med rätt mängd kvalitetsolja. Serviceindikatorn nollställs vid behov och vi sätter en stämpel i serviceboken. Välkommen! Boka ditt oljebyte online hos oss i Linköping.

BOKA TID FÖR OLJA + FILTER BYTE? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Bilverkstad

Lyser lampan för bilservice? Fick du en 2a på besiktningen? Hos Ullstämma Fordonsteknik i Linköping tar vi hand om ditt fordon med precision och erfarenhet. Med toppmodern teknik och kunnig personal erbjuder vi bilservice och bilreparationer för alla bilmärken.

Bilservice

Vi välkomnar dig till Ullstämma Fordonsteknik, din pålitliga partner för bilservice. Våra dedikerade bilmekaniker utför bilservice med toppmodern utrustning för att ta hand om din bil enligt tillverkarens serviceprotokoll.

Däckverkstad

Vi erbjuder professionell däckservice för din bil. Vi är medvetna om däckens betydelse för din säkerhet och bilens prestanda. Våra däcktekniker utför snabb och pålitlig däckmontering, balansering och rotation.

Gör en gratis prisförfrågan i vår verkstad.

Ring oss på 013 - 480 99 90 eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Gratis prisförfrågan