Bilverkstad i Linköping - Ullstämma Fordonsteknik

Bilverkstad Linköping - Ullstämma Fordonsteknik skapar trygghet med välutbildade servicetekniker, 3 års funktionsgaranti på reservdelar och 12 månaders fri Assistansförsäkring. Vår kundsupport är tillgänglig 7-22 alla dagar, nära dig, oavsett var i Linköping med omnejd du befinner dig.

Gör en gratis prisförfrågan

Bra Bilverkstad Linköping

Vi är stolta över att vara den föredragna bilverkstaden i regionen, med två moderna och professionella servicecenter. Här hos oss är kvalitet och kundnöjdhet absoluta prioriteringar.

Vi inser betydelsen av att din bil är i optimalt skick, och därför erbjuder vi omfattande bilservice och reparation till konkurrenskraftiga priser. Våra skickliga bilmekaniker i Linköping brinner för sitt arbete och tar hand om ditt fordon med expertis och omsorg. När du väljer Ullstämma Fordonsteknik kan du vara trygg med att du får den bästa möjliga servicen i en trivsam och professionell miljö.

Varmt välkommen med ditt fordon för en serviceupplevelse utöver det vanliga.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi på Ullstämma Fordonsteknik har långvarig erfarenhet av att hantera olika bilmärken och modeller. I vårt dagliga samarbete i Linköping arbetar vi med några av de mest ansedda bilmärkena, såsom Volvo, Saab, Volkswagen, BMW och Audi.

Vår verkstad erbjuder erfaren felsökning och expertis för att lösa olika problem. Våra tjänster omfattar mekaniska reparationer, elektriska fel, bromssystem, däck och hjulinställning. Dessutom tillhandahåller vi regelbunden service och underhåll i enlighet med bilfabrikantens rekommendationer och serviceprotokoll.

Oavsett om det handlar om reparationer eller rutinservice kan du alltid lita på att Ullstämma Fordonsteknik levererar pålitliga och professionella tjänster.

Planera & boka tid online

Med vår användarvänliga onlinebokning hos Ullstämma Fordonsteknik får du möjligheten att planera och boka tid för din reparation eller service på ett enkelt sätt. Vi ger dig flexibiliteten att själv välja när det är lämpligt att lämna in din bil.

För att ytterligare underlätta din vardag erbjuder vi möjligheten att boka en lånebil direkt online. På så sätt kan du fortsätta med dina dagliga aktiviteter utan avbrott.

När du bokar tid hos oss får du tydliga prisuppgifter och insikt i kostnaderna för den aktuella servicen. Du får även klar och tydlig information om när din bil förväntas vara klar. För oss handlar bilservice inte bara om att ta hand om din bil, utan också om att skapa en smidig och förutsägbar upplevelse för dig som kund.

Vi ser fram emot att göra din serviceresa hos Ullstämma Fordonsteknik så bekväm och problemfri som möjligt.

Bilverkstad i Linköping med omnejd

På Ullstämma Fordonsteknik har vi en modern och välutrustad verkstad där vi erbjuder allt från enklare DROPIN-service med snabba bilreparationer till mer omfattande reparationer och underhåll. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom fordonsreparationer. Oavsett din bils märke och modell, är du i trygga händer hos oss på Fordonsteknik Ullstämma.

Bilverkstad Linköping

Dags att besöka en bilverkstad? Lyser lampan för bilservice? Fick du en 2a på besiktningen? Hos Ullstämma tar vi hand om ditt fordon med precision och erfarenhet. Med toppmodern teknik och kunnig personal erbjuder vi bilservice, bilreparationer för alla bilmärken. Oavsett om det är en enkel service eller en omfattande reparation, är din bil i trygga händer hos oss. Boka enkelt online och upplev kvalitetsservice i Linköping.

Bilservice Linköping

Vi välkomnar dig till Ullstämma Fordonsteknik, din pålitliga partner för bilservice. Våra dedikerade bilmekaniker utför bilservice med toppmodern utrustning för att ta hand om din bil enligt tillverkarens serviceprotokoll. Oavsett om det är en enkel service eller en mer omfattande service med tex kamremsbyte, kan du lita på vår expertis och kvalitet. Gör en prisförfrågan hos oss idag och upplev originalservice med extra omsorg.

Byte olja filter

Hos oss i Linköping erbjuder vi professionellt oljebyte och filterbyte för din bil. Vi förstår vikten av att bibehålla en sund motor och förhindra slitage på lång sikt. Våra erfarna bilmekaniker är här för att säkerställa att din bil får bästa möjliga vård.

Vi använder högkvalitativa oljor och filter och följer tillverkarens rekommendationer för ditt specifika fordon. Vi strävar efter att hålla din bil i toppskick och förlänga dess livslängd.

Däckförvaring i vår bilverkstad i Jönköping

Varför välja Ullstämma Fordonsteknik?

När det kommer till bilreparationer och underhåll i Linköping, är Ullstämma Fordonsteknik det självklara valet. Med en modern och välutrustad bilverkstad står vi redo att erbjuda allt från snabba DROPIN-service till mer omfattande reparationer.

Vi är inte bara en av de bästa bilverkstäderna, utan vi är också stolta över att ha högt kvalificerade bilmekaniker i Linköping som ständigt uppdaterar sig med den senaste kunskapen inom fordonsreparationer. Oavsett din bils märke och modell, kan du vara säker på att den är i trygga händer hos oss.

Däckförvaring i vår bilverkstad i Jönköping

Toppmodern verkstad & kunnig personal

Vår verkstad i Linköping är utrustad med den senaste tekniken, vilket garanterar att din bil får den bästa möjliga servicen. Oavsett om det är en enkel service eller en omfattande reparation, erbjuder vi bilservice och bilreparationer för alla bilmärken.

På Ullstämma Fordonsteknik tar vi hand om din bil som om den vore vår egen. Våra dedikerade bilmekaniker utför bilservice med toppmodern utrustning, alltid enligt tillverkarens serviceprotokoll.

Gör en gratis prisförfrågan i vår verkstad.

Ring oss på 013 - 480 99 90 eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Gratis prisförfrågan
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.

Vanliga Frågor och Svar