Däckverkstad Linköping

På vår däckverkstad i Linköping hjälper vi dig med allt från däckservice till däckbalansering. Kontakta oss idag för professionell och pålitlig service av dina däck!

Boka tid online

Däckverkstad i Linköping med omnejd

Välkommen till Ullstämma Fordonsteknik i Linköping, din pålitliga däckverkstad. Vi är experter på däckbyte, däckreparationer och balansering. Vårt mål är att ge din bil de bästa däcken för säkerhet och prestanda, oavsett väder. Med vår erfarenhet och avancerade utrustning håller vi dina däck i toppskick och din bil säker på vägen. Lita på oss för snabb och professionell service för dina däck i Linköping.

FRÅGA GÄLLANDE VÅR DÄCKVERKSTAD? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Däckverkstad Linköping

Välkommen till Ullstämma Fordonsteknik, din pålitliga däckverkstad i Linköping. Vi är experter på allt som rör däck, från däckbyte till däckreparationer och balansering. Vårt mål är att se till att din bil har de bästa däcken för säkerhet och prestanda, oavsett väderförhållanden. Med vår omfattande erfarenhet och avancerade utrustning är vi din partner för att hålla dina däck i toppskick och din bil säker på vägen. Lita på oss för snabb och professionell service när det gäller däck i Linköping.

Däckhotel Linköping

Ullstämma Fordonsteknik erbjuder ett bekvämt och säkert däckhotell i Linköping för att förvara dina däck när de inte används. Vi förstår vikten av att skydda dina däck från väder och temperaturvariationer som kan påverka deras livslängd. Vårt däckhotell ger en trygg och klimatkontrollerad miljö där dina däck förvaras på bästa sätt. När det är dags för däckbyte, är de i perfekt skick och redo att leverera optimal prestanda. Överlåt ansvaret för dina däck till oss, och du kommer att njuta av fördelarna med långvariga och pålitliga däck.

Byta däck i Linköping

Behöver du byta däck i Linköping? Ullstämma Fordonsteknik är din snabba och pålitliga lösning. Vi har ett brett utbud av däck för alla säsonger och behov, och våra erfarna tekniker utför däckbyten med precision och effektivitet. Oavsett om det är dags att montera sommardäck eller vinterdäck, kan du lita på att vi gör det snabbt och säkert. Vi erbjuder också en noggrann däckinspektion för att säkerställa att dina däck är i perfekt skick. När det kommer till däckbyte i Linköping, är vi din förstahandsval för kvalitet och service.

Gör en gratis prisförfrågan i vår verkstad.

Ring oss på 013 - 480 99 90 eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Gratis prisförfrågan
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.