Bilservice Linköping - serva din bil med Fordonsteknik Ullstämma

Gör en gratis prisförfrågan

Bilservice i Linköping med omnejd

På Ullstämma Fordonsteknik i Linköping har vi en modern och välutrustad bilverkstad där vi erbjuder allt från enklare DROPIN-service med snabb bilservice till mer omfattande underhåll och originalservice. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom fordonsreparationer. Oavsett din bils märke och modell, är du i trygga händer hos oss på Fordonsteknik Ullstämma i Linköping.

Har din bil en varningslampa som lyser på instrumentpanelen?

Orange varningslampa

När du ser en orange varningslampa på din instrumentpanel är det oftast ingen anledning till panik. Det är dock viktigt att ta det på allvar och söka professionell hjälp så snart som möjligt. Du kan tryggt köra till närmaste bilverkstad för att åtgärda problemet. Kom ihåg att alltid stanna och stänga av motorn när en varningslampa tänds, eftersom det kan vara en allvarlig indikation. För mer information, se din instruktionsbok.

Röd varningslampa

Om din instrumentpanel lyser rött ska du omedelbart stanna och kontakta en bärgningsbil. Kör inte vidare eftersom det kan vara en indikation på ett allvarligare problem. Det är viktigt att inte ignorera en röd varningslampa. Observera att på vissa bilfabrikat kan en orange eller gul varningslampa indikera samma allvarliga problem som en röd lampa. För säkerhets skull, stanna och sök professionell hjälp så snart som möjligt.

Serva bilen hos kvalitetsstämplade och trovärdiga Ullstämma Fordonsteknik!

Grundservice - Basservice

Vår grundläggande bilservice, även känd som basservice, inkluderar oljefilterbyte och motoroljebyte. Vi utför även en noggrann kontroll av 17 trafiksäkerhetspunkter enligt din bilfabrikants och bilmodells specifika serviceprotokoll. Denna service är en grundläggande åtgärd som vi rekommenderar för att förlänga livslängden på din bilmotor och öka din bils övergripande hållbarhet.

Originalservice - Fullservice

Ullstämma Fordonsteknik i Linköping är engagerade i att följa din bilfabrikants riktlinjer och rekommendationer för en fullständig originalservice. Vi använder ett unikt serviceprotokoll som anpassas efter din bil, dess utrustning och aktuella serviceintervall baserat på körda kilometer. Vår utförliga fullservice, som inkluderar nödvändiga stämplar i din servicebok, förbättrar din bils välbefinnande, livslängd och andrahandsvärde.

Nybilsgaranti och Bilservice

Vi är dedikerade till att säkerställa att din nybilsgaranti fortfarande är giltig efter vår service. Vi använder alltid originaldelar eller högkvalitativa alternativ när det krävs byte av komponenter. Vårt arbete grundar sig alltid på de specifika rekommendationer som biltillverkarna tillhandahåller, vilket garanterar att din bil får den bästa möjliga vården och att garantin förblir intakt.

FRÅGA GÄLLANDE BILSERVICE? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Gör en gratis prisförfrågan i vår verkstad.

Ring oss på 013 - 480 99 90 eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Gratis prisförfrågan
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.