Däckhotell Linköping

När det gäller däckförvaring erbjuder vi snabb och pålitlig service. Hos oss är dina däck förvarade smidigt och enkelt i vårt populära däckhotell i Linköping.

Boka däckhotell online

Däckhotell i Linköping med omnejd

På Ullstämma Fordonsteknik har vi en modern och välutrustad anläggning där vi erbjuder allt från däckförvaring till snabba däckbyten till mer omfattande däckreparationer. Våra däcktekniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom däckservice. Oavsett din bils märke och modell, är du i trygga händer hos oss på Fordonsteknik Ullstämma. Ring oss för att boka ditt däckhotell idag.

Boka däckhotell

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in prisförfrågan tillåter jag Ullstämma Fordonsteknik att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
Däck hos Fordonsteknik

FRÅGA GÄLLANDE DÄCKHOTELL? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Svarar vardagar under våra öppetider. Välkomna med din fråga.

Kontakta oss

Däckhotell Linköping

Däckhotell i Linköping har blivit alltmer populärt bland bilägare som vill ta hand om sina däck på bästa möjliga sätt. På Ullstämma Fordonsteknik erbjuder vi ett toppmodernt däckhotell för att tillgodose denna efterfrågan. Vår anläggning är utformad för att säkerställa att dina däck förvaras på ett säkert och skonsamt sätt. Vi förstår att korrekt däckförvaring kan förlänga livslängden på dina däck och bevara deras prestanda.

Däckhotell inklusive hjulskifte

Vår däckhotellstjänst i Linköping inkluderar också praktiska hjulskiften. Vi förstår att däckbyten kan vara tidskrävande och ibland besvärliga. Med vår tjänst behöver du inte längre tänka på det. När det är dags att byta från sommardäck till vinterdäck eller vice versa, tar vi hand om allt åt dig. Våra kunniga tekniker utför hjulskiftena noggrant och effektivt så att du kan vara säker på att dina däck är korrekt monterade för säker körning.

Däckbyte Linköping

Vi erbjuder en omfattande däckbytesservice som är skräddarsydd för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver byta till sommardäck, vinterdäck eller behöver en allmän däckinspektion, är våra tekniker redo att hjälpa dig.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.