Transportbilsverkstad Linköping

Ullstämma Fordonsteknik skapar trygghet med välutbildade servicetekniker, 3 års funktionsgaranti på reservdelar och 12 månaders fri Assistansförsäkring. Vår kundsupport är tillgänglig från 07:00 till 22:00 alla dagar, nära dig, oavsett var du befinner dig i Linköping med omnejd.

Gör en gratis prisförfrågan

Transportbilsverkstad i Linköping med omnejd

På Ullstämma Fordonsteknik har vi en modern och välutrustad transportbilsverkstad där vi erbjuder allt från enklare DROPIN-service med snabba reparationer på transportbilar och lätta lastbilar till mer omfattande reparationer och underhåll. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom transportbilsreparationer och underhåll av lätta lastbilar. Oavsett din bils märke och modell, är du i trygga händer hos oss på Ullstämma Fordonsteknik i Linköping.

Transportbilsverkstad 

På vår transportbilsverkstad är vi specialiserade på reparationer och underhåll av transportfordon av alla slag, från skåpbilar till lätta lastbilar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag som är beroende av sina transportfordon, inklusive mindre lätta lastbilar och pickups. Vår verkstad är utrustad med modern teknik för att säkerställa att din verksamhet fortsätter att rulla smidigt.

Transportbilsservice

Vår transportbilsservice är utformad för att hålla dina fordon i toppskick och minimera nedtid. Vi erbjuder regelbunden service och underhåll som inkluderar allt från oljebyten till bromsinspektioner, för att säkerställa att dina transportfordon alltid är redo att leverera. Med vår transportbilsservice kan du förlita dig på att din flotta är pålitlig och effektiv, vilket sparar tid och pengar i det långa loppet.

Byte olja filter

Oljefiltret är en kritisk komponent för att hålla din motor ren och effektiv. Vårt team är experter på snabbt och noggrant oljefilterbyte. Vi rekommenderar att du byter oljefiltret regelbundet för att förhindra att smuts och skräp tränger in i motorn och orsakar onödigt slitage. Låt oss hjälpa dig att bevara din motors prestanda och livslängd med regelbundna oljefilterbyten.

FRÅGA GÄLLANDE SERVICE PÅ DIN TRANSPORTBIL? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Gör en gratis prisförfrågan i vår verkstad.

Ring oss på 013 - 480 99 90 eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Gratis prisförfrågan
assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.