Ledigt jobb - Vi söker alltid bra medarbetare, skicka din ansökan idag

Känner du någon som borde jobba hos oss eller är det du?

Jobba som fordonsmekaniker hos Autoexperten i Linköping

Vem är du?
Du ska vara utbildad fordonsmekaniker. Du ska vara självgående och ta egna initiativ. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbil av alla bilmärken. Du kommer även att få hjälpa till i kundmottagningen ibland. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

 

Autoexperten i Linköping är den självklara samarbetspartnern för verkstäder och proffs! Det ska vara kul att gå till jobbet och man ska ha roligt när man väl är där. Som medarbetare hos oss är du vår främsta ambassadör och varumärkesbärare. Tillsammans har våra anställda ett gemensamt ansvar för att utveckla vår verksamhet i enlighet med vår affärsidé, vision och värdegrund. Synen på våra medarbetare bygger på respekt för den enskilde individen och vi ska alla känna stolthet, samhörighet och uppskattning i goda miljöer.

Kundorientering, affärsmässighet, ansvar, kompetens och flexibilitet. Vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som delar vår värdegrund och levererar efter våra kundlöften.

  • Fordonsteknisk utbildning
  • Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Ordningssinne
  • God datorvana
  • Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
  • B körkort
  • Arbetslivserfarenhet som bilmekaniker är meriterande

Ansök online med CV eller ring 013-480 99 90

Ansökan fordons- eller diagnostekniker

Sök jobbet idag eller tipsa en kompis!

Ingen fil vald
Genom att skicka in prisförfrågan tillåter jag Ullstämma Fordonsteknik att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Kontakta oss

På Autoexperten i Linköping är vi dedikerade till att erbjuda exceptionell service och reparationer för fordon i alla kategorier. Vi förstår vikten av pålitlighet och expertis när det gäller ditt fordon, och vårt team strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje besök.

 

Kontakta oss